Magda & Piotr, Gdansk

Magda & Piotr, Gdansk

Kategori: Riktiga Bröllop

Åh, det är så roligt att få mejl från nya läsare, brudpar och fotografer som hittat till Ditt Bröllop. För ett litet tag sen fick jag ett mejl av Jacek och Kasia där de uttryckte sin kärlek till vårt avlånga land och hur de älskar att resa hit. De är en fotografduo med bas i Polen och ville dela med sig av Magda och Piotrs härliga porträttbilder. Jättekul – och en perfekt avslutning på en, för min del, väldigt stressig vecka. Trevlig helg på er!

Bröllopsfotograf: Jacek Siwko Photography

Fotograferna berättar:

Magda och Piotr gifte sig i augusti i Polen. Deras bröllop var en romantisk och välplanerad ceremoni. Deras historia började redan under studierna på universitetet i Gdansk. Det första året de studerade tillsammans satt de i separata bänkar, men ändå ganska nära varandra. Det andra året valde de även närmare platser bredvid sig och på det sista, tredje året vågade de och satt äntligen tillsammans. Som de berättar själv var det uppenbart för alla redan från början att de skulle bli ett par. En av deras lärare förutsade det för en lång tid innan de själva kom på att de vill vara ihop. Alla förutom de själva såg ju det självklara. Äntligen efter studieavslutningen friade Piotr och svaret blev självklart ”ja”. Då var det dags att planera det perfekta bröllopet. Magda planerade deras dag till den minsta detalj. Piotrs manschettknappar, Magdas blommor och skor – allt matchade och alla små detaljer var röda. Magda har valt rött som deras bröllopsfärg. 

Efter ceremonin i kyrkan när de nygifta gick ut möttes de av en genomgång av rosorna, också röda. På själva bröllopsfesten när de började sin första dans snöade det… vita rosorna… Tja, man skulle kunna berätta en hel del mer om deras vackra historia, men egentligen är det bättre att se och känna den på bilderna.”

Plats:

Gdansk, , Polen