Maja & Felix, Katrineholm

Maja & Felix, Katrineholm

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: Matilda Söderström

Bruden berättar:

”Felix och jag träffades på musikgymnasiet 2004, jag gick i ettan och Felix i trean. Felix uppvaktade mig på alla möjliga sätt och när han tillslut bjöd hem mig på tårtbakning så föll jag pladask! Vi har hållt ihop i åtta år och fick i september en liten dotter. Vi bestämde oss i december för att ha en storslagen fest för vår dotter, vi skämtade till det och sa att vi kanske lika bra kunde ta och gifta oss när vi ändå håller på. Så blev det och några hektiska månader följde med planering och en väldigt massa pyssel!

 Vi hade inte något särskilt tema utan tog allt lite som det kom. Vi började med inbjudningskortet som jag hade fått för mig att göra själv. Pyttesmå gröna kuvert där det skulle stå en gullig inbjudan visade sig snabbt att vara en ganska korkad ide. Det är så mycket information som gästera ska ha vilket gjorde att i mitt pyttelilla kuvert fick det bara plats en adress till vår egna bröllopshemsida. Det visade sig snart att den hemsidan fick bestämma färgtema och vilken typ av fest vi ville ha. Jag älskar fåglar vilket gjorde det givet att ha tre färgglada fåglar som symboler för oss.  Jag älskar att klippa och klistra så alla dekorationer och utsmyckningar gjorde vi i stort sett själva, jag gjorde även min och tärnornas buketter av kaffefilter!

 Eftersom vi båda tyckte att det vore kul att kunna göra en stor härlig fest utan att bli total ruinerade på kuppen så inhandlade vi mycket på loppis. Det fick bli ihopplock av allt möjligt men tycker det bidrog med sin charm till hela festen.  När vi bestämde oss för att gifta oss började såklart mina klänningtankar vandra iväg, stor, puffig, enkel, kort eller lång. Hur skulle jag kunna välja?  Jag utgick då från det jag verkligen vet att jag vill ha, snygga skor! Då blev det tillslut givet att ha en klänning som var kort fram och lång bak. Det gjorde att jag kunde ha ett flertal skobyten under kvällen. Brudgummens kostym fick bli i en snygg grön färg som matchade in i övriga bröllopsfärgerna!  Min brors flickvän gjorde fantastiska tårtdekorationer med inspiration från ”Kalle och chokladfabriken” och på toppen tre fåglar a la hemsidan!

Plats:

Katrineholm, Södermanland, Sverige