Malin & Henrik, Barnens Ö

Malin & Henrik, Barnens Ö

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: 2 Brides Photography

Brudparet berättar:

”Vi ville båda ha ett familjärt och avslappnat bröllop i skärgården. Vi hittade ett ställe ute på barnens Ö som var perfekt för oss. Det viktigaste för oss var att det skulle bli en riktigt bra fest så vi la ned mycket tanke kring just middagen och festen efter. Eftersom många av gästerna har barn bjöd vi på boende i anslutning till festlokalen. Då säkerställde vi att alla hade bra förutsättningar för att festa loss:-) Barnen fick stanna hemma.

Vi valde en borgerlig vigsel som blev, om än lite förvånande, riktigt romantiskt. Ingen av oss är speciellt romantiska av oss men det enkla och avskalade gjorde sitt, det blev så fint. Med musiker i familjen spelade och sjöng både svåger Oscar Danielson och systerdotter Sara. Middagen var noga planerad och vi hade lagt ned mycket kärlek på maten och vinerna. Med hjälp av brudens bror som är kock komponerade vi meny och alla inköp själva. På plats hade vi hyrt in en kock och servispersonal. Det var viktigt att middagen inte skulle ta för lång tid så alla som höll tal hade fått instruktioner om att inte hålla längre än 10-15 min. Efter middagen bjöds det på fri bar och liveband in på småtimmarna.

Vi är jättenöjda med allt och det blev precis som vi tänkt oss. Det var avslappnat, familjärt, lite tradition, fantastiskt god mat och vin och en riktigt bra fest. Vårt tips är verkligen att fundera över vad som är viktigt och vad man vill att gästerna ska komma ihåg. Det är förmodligen stämningen, maten, vinet och festen efter som kommer göra avtryck så satsa lite extra på det. Och tack alla som delade denna dag med oss.”

Brudens klädsel: Bröllopsklänning Tiger / Bröllopsskor Rizzo / Smink Brudens syster Sofia / Brudbukett Brudens syster Greta / Brudgummens klädsel: Kostym Tiger 

Plats:

Barnens Ö, Uppland, Sverige

5 Kommentarer

 1. Vackert!! Man kan nästan känna dofter av sommaren när man kikar på bilderna!

 2. Katarina skriver:

  wow, älskar stämningen på bilderna. Less is more!

 3. Isabelle skriver:

  Ibland är det avskalade, enkla det som får känslorna att ta ännu större plats. Malin och Henriks bröllop var så vackert och ytterst känslosamt. Där fanns inga onödiga detaljer som kunde stjäla fokus från det som verkligen var viktigt. En kille och en tjej som inte hade ögon för någon annan. Vad fint att ni väljer att visa ett bröllop som så tydligt går emot trenden, ett brudpar som gått sin egen väg. Tack för en grymt bra sajt!

 4. Åh, men tack själv för de fantastiska bilderna & de fina orden. Jag håller verkligen med!

 5. Anna skriver:

  Blev alldeles rörd av det här bröllopet. Tack för ett lite annorlunda bröllopsreportage

Lämna en kommentar