Maria & Andreas, Nickebo

Maria & Andreas, Nickebo

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: Sofia Eckerblad

Brudparet berättar:

Vi ville att det skulle bli en härlig utomhusbjudning i slutet av sommaren. Vi hade turen att kunna vara på Andreas (brudgummens) släktgård i Nickebo utanför Kalmar. Det blev en fin kombination av lantlig charm, nyskördade åkrar och halmbalar. Bredvid gården ute på en av åkrarna placerades ett stort vitt tält. Maria (bruden) inspirerades av sensommarens dova nyanser till dukning, övrig utsmyckning och detaljer. Olika lila nyanser blev vackert tillsammans med halm och veteax. Vi valde att åka till festen i limosine så att tärnor och bestman kunde åka tillsammans med oss. Det blev väldigt lyckat och ett härligt minne. Vi möttes upp av våra gäster som minglade utanför logen med tapas och bubbel. Det blev genast en glad uppslupen stämmning!

All hjälp vi fick av nära och kära är ovärderlig! Utan dom och våra underbara gäster hade vi inte fått den här helt underbara och minnesvärda dagen!”

Inbjudningar Calligraphen / Brudbukett Lindéns Blommor, Kalmar / Brudens Klädsel Brudklänning: Hilary Morgan/Bröllopskällan, Stockholm / Brudnäbbens klänning :Celeste, Little fairies / Brudgummens klädsel Bröllopsbutiken, Kalmar / Ringar Svenska Slott by Anna/Molins Guld & Silver, Kalmar / Hår Shine Hårstudio, Oskarshamn / Kyrka Åby kyrka, Kalmar / Mottagning Gårdsmottagning på familjegården i Nickebo / Mat/Catering Änglamat, Kalmar / Underhållning Musiker: Henrik Axelsson, Växjö