Maria & Fredrik, Stockholm

Maria & Fredrik, Stockholm

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: Linda-Pauline Pehrsdotter Weglin

Fotografen berättar:

Jag träffade Maria & Fredrik över en snabb fika i somras och redan då, under sådan kort tid, såg jag hur fint par de var tillsammans! 

På självaste bröllopsdagen mötte jag en nervös Maria och hennes söta tärnor hos frisören där hennes brudfrisyr tog form! Vi gick sedan några kvarter bort hem till deras ljusa, fina lägenhet vid Saltsjöqvarn med en utsikt så man tappade hakan. Maria bjöd på supergod lunch och jag fixade även tärnornas hår. Fredrik fick hålla sig undan från hemmet tills Maria var helt klar, en sagolik höghet liknade hon. När det äntligen var dags för porträttfotograferingen och Fredrik mötte henne nedanför lägenheten bultade hennes hjärta hårt. Maria och Fredrik är verkligen ett par som utstrålar kärlek, och tillsammans idag kunde man verkligen tro att de var riktiga högheter.

Vigseln hölls i lilla vackra Solna kyrka och många tårar fälldes, både under vigseln och den kommande middagen på Äventyrskontoret i Nacka. Det var en riktigt trevlig dag och alla kunde verkligen känna deras kärlek!”

Plats:

Stockholm, Södermanland, Sverige

4 Kommentarer

 1. Linda skriver:

  ojojoj vilket snyggt par! och var har bruden köpt sina bröllopsskor? precis i den stil jag letar efter!
  grattis till er!

 2. Anna skriver:

  Vilken vackert par! Frisyren föll mig extra väl i smaken!

 3. Josse skriver:

  Fantastiskt fint bröllop! Grattis till er :)

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] >> Bilder och mer om bröllopet hittar du på DittBrollop.se […]

Lämna en kommentar