Micaela & Henrik, Hörby

Micaela & Henrik, Hörby

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: Josefin Johnsson

Fotografen berättar:

”En otroligt varm sommardag 2013 vigdes Micaela och Henrik i ett vackert skånelandskap. Med Elisefarms golfklubb som lokal vigdes de med de stora ekarna till endaste skydd under himlen. Det var ett personligt bröllop i fantastiska omgivningar som vittnade om att skördetiden var just här och nu. Brudparet hade använt sig av just skördetid som en liten röd tråd under sin dag och både brudbuketten, dukning och brudgummens kavajslag pryddes av vetestrån. Jag träffade brudparet på morgonen och för att undvika att familjen skulle se paret innan vigseln valde vi att bara ta några bilder vid elisefarm först för att åka till omgivningarna vid Löberöds slott och ta porträttbilderna. Efter vigseln på gårdsplanen serverades middagen i en närliggande byggnad och det var också där som kvällens fest fortsatte med fotografen begav sig hemåt.


Att få det stora nöjet att vara bröllopsfotograf är helt fantastiskt. Man får vara med om otroligt vackra stunder i människors liv och Henrik och Michelas dag var inget undantag. Redan från första början fanns känslan av att de ville ha ett avslappnat och personligt bröllop. Den långväga familjen bodde dessutom på golfklubben under helgen vilket bara förstärkte den familjära känslan ytterligare. Jag har själv besökt Elisefarms golfklubb tidigare för bröllopsfotografering och blir alltid lika förälskad i de vackra lokalerna. Tack för att jag fick vara med er en vacker dag ur ert framtida liv.”

Bukett Lindebergs blomsterhandel / Brudens Klädsel Vintageklänning beställd från en vintage butik i USA: Vintage textile / Mottagning Elisefarm golfklubb  / Mat/Catering Elisefarm golfklubb

Plats:

Hörby, Skåne, Sverige