Mikael & Helena, Haväng

Mikael & Helena, Haväng

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: Lina Arvidsson

Brudparet berättar:

”Det var en helt magisk dag. En dag av ren lycka. Det låg mycket planering bakom men det var bara roligt. De överraskningar som bjöds därutöver hade vi inte ens i vår fantasi kunnat drömma om. När fullmånen drog in och lyste upp hela festen in på natten var det nästintill overkligt. Vi önskar vi fick göra allt om igen. Varje år.”

Brudens klädsel Bröllopsklänning: ”Klänning från designern, och nära vännen till bruden, Cathrine Hammel.” / Slöja: ”Familjeslöja i spets som tidigaer använts av både brudens mor och mormor.”  / Brudgummens klädsel Tredelad kostym: Mörkgrå och måttbeställd. Till den en hatt / Inbjudningar ”Vi tryckte våra egna på kraftigt oblekt papper med svart text, vek och band ihop med grovt trädgårdssnöre och fick dem handstämplade på posten. Vi skickade med info om våra favoritställen i närheten som tips på boende till gästerna.” / Bukett Champagnefärgade rosor / Ringar Förlovningsringar av Claes Liljeroth och vigselring köpt av antikbutik i London / Hår Robert Jönsson, Salong 1969 / Smink Bruden själv / Vigsel och mottagning Haväng, Österlen / Mat/Catering Vän och f.d. kollega till brudgummen, Michael Janmaart, och en kollega till honom lagade allt på plats utomhus. ”Menyn bestod av ett femtontal ”mellanrätter” som satts ihop med inspiration från resor som brudparet gjort.” / Tårta Olof Viktors, Österlen / Bröllopsplanerare Brudparet själva / Underhållning ”Javier Manik spelade och sjöng under vigseln. Under mingel och middag spelade ett jazzband.”

Plats:

Simrishamn, Skåne, Sverige

6 Kommentarer

 1. Fotograf Annelie skriver:

  Mycket fint fångat! Gillar brudens enkla men mycket fina frisyr.

 2. Sanne skriver:

  Verkligen underbart bröllop! Jättefin klänning och miljö.

 3. Lisa skriver:

  Vilket underbart bröllop! Det låter intressant att brudparet inspirerade sin meny av sina resor, skulle vara roligt att höra vad för rätter det var? Och använde sig brudparet av något speciellt företag som stod för bord och servis osv ?

  Stort grattis till er!

 4. Åsa skriver:

  O M G. Det här bröllopet är perfektion.

 5. Åsa skriver:

  Hej,

  Jag undrar, hade detta par bröllopsfest på ängen ovanför vattnet i Haväng? Krävdes tillstånd? Hur ordnades det? Mvh Åsa

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Ellinor), vackra kyrkovigslar med såpbubblor (Mikaela & David), mottagningar vid havet (Mikael & Helena), kreativa bröllopsdekorationer (Chris & Didem), drömska brudbuketter (Rebecka & […]

Lämna en kommentar