Ninna & Christian, Eskilstorp

Ninna & Christian, Eskilstorp

Kategori: Riktiga Bröllop
Bröllopsfotograf: Loke Roos

Brudparet berättar:

”När vi började diskutera vilken typ av bröllopet vi ville ha och så kom vi ganska snabbt fram till att vi vill ha ett höstbröllop då färgskiftningarna i träden är som vackrast. Viktigt var också att bröllopet skulle kännas avslappnat och hållas i närheten av Malmö så att majoritet av våra gäster kunde ha möjlighet att övernatta i närheten av lokalen.

När dagen väl kom blev det exakt så som vi hade önskat! Färgerna i träden var vackra och även om solen lyste med sin frånvaro så slapp vi regn och kunde ta fotografier både utomhus och inomhus. Vår fotograf var med hela dagen, från tidig morgon till sen kväll och lyckades dokumentera våra separata uppladdningar innan vi möttes och kändes som en i gänget. Planen var att fota inne på Malmö opera för att därefter ge oss ut i en av Malmös vackra parker för ytterligare miljöer.

Därefter vidare till den fantastiskt söta lilla kyrkan i Eskilstorp utanför Vellinge som sken upp med alla tända ljus. Ceremonin gick verkligen snabbt men vi kände båda att vi njöt till fullo av sång och tradition.

Slutligen hölls festen på Katrinetorp utanför Malmö där vi fick möjlighet att nyttja lokalerna till fullo. Skålningen hölls i den gamla huvudbyggnaden, middagen i Magasinet och slutligen dansen i Fähuset. Detta uppskattades verkligen av gästerna och maten levde upp till våra högt ställda förväntningar.

Slutligen vill vi bara säga att denna dag var en av de lyckligaste vi upplevt och något vi kommer att leva på länge! Stort tack till alla som gjorde vårt bröllop till ett storslaget minne!”

Brudbukett Gouteva / Ringar David J Butler / Hår Headon

Plats:

Malmö, Skåne, Sverige

3 Kommentarer

 1. Elin skriver:

  Åh vilken underbart fin klänning! Varifrån är den?

 2. Emmi skriver:

  Hej Elin!
  Syster till bruden här. Ninna köpte klänningen på Skräddarhuset i Malmö och är av märket Justin Alexander.
  :)

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Ninna & Christians bröllop har blivit publiserat på Gent & Beauty & Ditt Bröllop  […]

Lämna en kommentar