Olga & Mike, Göteborg

Olga & Mike, Göteborg

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: Kristina Malmqvist

Brudparet berättar:

”Efter 10 år tillsammans, bestämde vi oss för att gifta oss för att fira detta. Då Mike är ifrån Australien, gav det oss även en bra ursäkt att tvinga hit vänner och familj hela vägen ifrån Australien för att fira detta.

Då min favoritperiod är 20-talet med dess typiska jugend/art deco stil, kändes det som ett måste att gifta sig i Palmhuset i Trädgårdsföreningen som andas 1800-talet och sekelskiftet. Till början var bröllopstemat art deco, som sedan utvecklades och blev lite mjukare då jag använde mig av mycket pastellfärger i mina dekorationer och egengjorda placeringskort som bestod av små porträtt av varje gäst. Pastelltemat passade även så bra ihop med vår bröllopsfotografs Kristina Malmqvists estetik, som tar sådana drömska, romantiska och underbara fotografier. Jag och Mike är ganska kameraskygga, men Kristina fick oss att slappna av och det kändes helt naturligt, trots att det är en allt än naturlig dag. Hela dagen och kvällen kändes just sådär ”laid back” i sann australiensisk anda, exakt så som vi ville ha det. En stor laid back fest där alla våra nära och kära var där för att fira med oss på vår dag.”

Inbjudningar Olga Cisternas  / Mottagning Palmhuset / Lagerhuset – Trädgårdsföreningen / Tårta Brudgummens mor / Buketten och Bröllopstårtan ” de skapades av min svärmor som jobbar med bröllopstårtor hemma i Australien. / Brudens klädsel Bröllopsklänning  sydd av en sömmerska, inspirerad av en Johanna Johnson bröllopsklänning / Brudgummens klädsel Kostym: Tiger of Sweden, inhandlad hos Ströms / Ringar Brudens vigselring är en antik ring ifrån 20-talet, köpt från en engelsk antikaffär hos Etsy. Brudgummens ring var skapad och köpt hos Guldsmed J. Strömberg / Hår & smink svärmor och vän / Smycken & håraccessoar Alannah Hill / Mat/Catering  HimlaGott / Underhållning: Musikern Björn Segerberg

Plats:

Göteborg, Västergötland, Sverige