Patrik & Ulrika, Hallshuk

Patrik & Ulrika, Hallshuk

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: Sara Norrehed
Bruden berättar

”Efter att vi varit tillsammans i 18 år tyckte vi det var dags att gifta oss (även alla andra). Men  var, när och hur? Skulle vi ha ett litet stillsamt bröllop eller ett med en stor fest? Det var  många frågetecken.

Men så sakta men säkert växte iden fram om att vi ville nog bara sticka iväg och göra det för  oss själva bara vi i familjen dvs. jag Ulrika, Patrik våra två söner Hjalmar och Carl och att allt  skulle ske i hemlighet, samtidigt är vi mycket för fester också i vår familj och eftersom Patrik  fyllde 40 år tidigare på våren så tänkte vi att en fest kan vi ha ändå så det blev både och, först  ett bröllop i smyg och sen en stor 40 års fest och ingen misstänkte något precis som vi ville.  Vi bestämde oss för att åka till Gotland på semester och för att gifta oss. Sen blev det ett  stort sökande på nätet efter klänning, håruppsättning, fotograf och plats för själva vigseln.  Drömmen var ju att vi skulle få ha vigseln utomhus men vi vågade inte hoppas för mycket.  Sen av en ren slump får jag tag på en fotograf Sara Norrehed när jag har rotat runt på nätet  efter en som fotar på Gotland. Sara bor i Uppsala men fotar bröllop på Gotland på somrarna.  Vilket jag är så tacksam över för hon visade sig vara helt fantastisk, jag frågade om hon visste  någon bra liten kyrka eftersom vi bara var fyra personer ville jag inte ha någon stor kyrka. Då  tipsade hon om Hall som ligger på norra Gotland och det passade oss fint eftersom vi skulle  bo ute på Fårö. Sen visste Sara två härliga ställen där vi kunde fota oss efter vigseln klinten
vid Hallshuk och vid Ireviken. Men när jag bokat vår härliga präst Lennart Kinnander och  pratat med honom några gånger tog jag chansen och frågade om det var möjligt för honom  att viga oss utomhus direkt där borta vid klinten och det gick jättebra så allt vi önskade oss  gick i uppfyllelse, Hallshuk och Ireviken är otroligt vackra ställen och passade oss perfekt.

Det går verkligen att få ett litet bröllop att bli helt underbart och ett minne för livet. Vi hade  bara oss själva att tänka på ingen stress alls. Det kändes så himla bra, allting bara klaffade det  blev ett vackert stillsamt bröllop med håruppsättning, fina kläder, brudbukett, vacker vigsel,  fotografering och middag som avslutning på dagen.  När vi sedan delade med oss av nyheten och visade bilderna till nära och kära över en  bröllopsmiddag hemma så var det som om de kände att de var med oss där ändå, så tack  ännu en gång Sara Norrehed för dina fantastiska bilder som lyckats fånga vår glädje och lycka.”

Hår & Make Up Artist: Linda Lindell/Frisörcompaniet Visby

Plats:

Hallshuk, Gotland, Sverige

4 Kommentarer

  1. Anne-Li skriver:

    Åh så underbart! Jag blir alldeles rörd när jag läser…

  2. Louise skriver:

    De här bilderna fick mig att vilja gifta om mig… fantastiskt! Får passa på att berömma för en grym inspirationssida när jag ändå skriver. Trots att jag redan gift mig är jag en stammis här. Äntligen en fin svensk bröllopssida med lite klass!

  3. Åh, tack Louise. Vad glad jag blir! Och visst är det ett fantastiskt bröllop! Kram, Lina

  4. Limp skriver:

    Fantastiskt! Det här är mitt drömbröllop.

Lämna en kommentar