Sally & Jonas, Göteborg

Sally & Jonas, Göteborg

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: Cecelina Photography

Fotografen berättar:

Jag var så otroligt lyckligt lottad att ha fått fotografera Sally och Jonas brittiska bröllop i Sverige. De hittade mig i min nuvarande hemstad London och berättade om deras fantastiska planer för sitt internationella bröllop I Nääs Slott utanför Göteborg.

Sally träffade Jonas på ett tåg i Asien nar hon var ute och reste för over sju år sedan. Hon återvände hem till London och berättade för sina vänner om den svenska killen med de blå ögonen. Nu bor de tillsammans i London men ville ha sin bröllopsfest I Jonas hemland. Sally gjorde sig i ordning på Nääs Slott tillsammans med sin brudtärna och sina brudtärnemän, medan Jonas spenderade morgonen pa den gamla bomullsfabriken Nääs Fabriker tillsammans med sin bror och best man. Bröllopsgästerna var utflugna från Storbritannien och olika delar av Sverige till deras kyrkceremoni som Jonas pappa ledde.

Den vackra bröllopslokalen Vänhem från sent 1800-tal var fylld av hemgjorda dekorationer, färgglada ballonger och doftade av lavendel från de små tyghjärtan Sally sytt för varje gäst. Det var en fantastisk dag med massa skratt och tårar och dans in på småtimmarna!

Plats:

Göteborg, Västergötland, Sverige