Sandra & Daniel, Tynningö

Sandra & Daniel, Tynningö

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: Sonja Dahlgren

Brudparet berättar:

”Vår dröm var att ha ett härligt & avslappnat sommarbröllop med nära och kära, och det fick vi! 

Platsen var given, på Daniels landställe, Tynningö. Vi gjorde oss i ordning tillsammans med vårt brudfölje på Vaxholms hotell dit vår duktiga fotograf Sonja Dahlgren anlände och det var i Vaxholms härliga skärgårdsmiljö som många bilder togs. Med båt tog vi oss till bryggan där vi hade vår vigsel och underbara vänner sjöng och spelade så vackert för oss.

Daniels dröm gick i uppfyllelse, vi bjöd på grillbuffé med helstekt vildsvin vilket blev en succé. Bröllopsmiddagen serverades i ett partytält som var pyntat med bollar i olika färger, sommarblommor och placeringskort av vassblad. Festen fotsatte sedan i båthuset och vi bjöd på en härlig tårtbuffé. Vi är väldigt nöjda med att vi hade fotografer som följde oss under hela dagen.”

Brudens klädsel: Bröllopsklänning Inredningsbutik i Göteborg (tyvärr nedlagd) / Ringar Sandberg smycken /Håraccessoar Sandberg smycken / Brudbuketter Makalösa blommor / Brudgummens klädsel: Kostym Tiger Fluga Tiger Matleverantör Skafferiet / Tårtor Delselius konditori / Inbjudningskort & Festprogram brollopstryck.se

 

Plats:

Tynningö, Uppland, Sverige