Sarah & Carl, Uppsala

Sarah & Carl, Uppsala

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: Fotograf Ida

Brudparet berättar:

”Vi gifte oss den 2 juli och den svenska sommaren visade upp sig från sin bästa sida. Sista kvällen som ogifta lämnade vi huset till den del familjen som kom resandes från Skåne och tog in på hotell. Vi gick ut och åt en mysig middag och bara njöt av att få ta det lugnt innan den stora dagen.

På själva bröllopsdagen gjorde vi oss i ordning tillsammans på vårt otroligt fina hotellrum och hade sällskap av tärna, bestman, och vår fantastiska fotograf. Vi hade en riktigt mysig och rolig förmiddag och delade många skratt tillsammans. Själva vigseln förrättades av goda vänner till familjen och hölls i Gamla Uppsala kyrka. Den ligger nära vår bostad och vi föll pladask för både kyrkan och miljön runt den första gången vi var där. Vigselakten blev precis så mysig och gemytlig som vi ville och det var fantastiskt att få ha alla nära och kära samlade där att dela den med oss. Efter vigseln bar det av ner på stan för middag och fest som hölls i orangeriet i Uppsalas botaniska trädgård.

Hela dagen var precis så bra som vi drömt om och avslutades med en barfotapromenad till hotellet efter dans in på småtimmarna. Att dagen efter få komma hem till en uppdukad brunch och få umgås med gästerna lite till innan alla åkte hem var en otrolig bonus.”

Inbjudningar ”Alla inbjudningskort, placeringskort, menykort, mm gjorde vi själva. Sarah och hennes mamma virkade blommor som fick följa med som en röd tråd under hela dagen.” / Bukett Hanna Burman på Papper, Uppsala / Brudens Klädsel: Brudklänning Under vigseln och middagen: en lång spetsklänning från La Sposa. Till dansen: en kortare klänning från KiK, Stockholm /Brudgummens klädsel: Kostym Hugo Boss / Ringar Lindahl & Färnert, Uppsala /Kyrka Gamla Uppsala Kyrka / Mottagning Linneanum, Botaniska trädgårdens orangeri, Uppsala

Plats:

Uppsala, Uppland, Sverige