Sofia & Peter, Växjö

Sofia & Peter, Växjö

Kategori: Riktiga Bröllop

Sommaren är  över och jag tillika bloggen är tillbaka med massor av bröllopsinspiration! Det är härligt att se att inkorgen redan är fylld av sommarmbröllop men jag hoppas självklart att ännu fler ska trilla in. Har du gift dig eller har fotograferat ett bröllop hör du enklast av dig till mig via info@dittbrollop.se

Nu kör vi ett nytt bröllopsår fyllt av inspiration!

Bröllopsfotograf: Jonas Karlsson

Fotografen berättar:

”Sofia och Peter valde att gifta sig i kyrkan vid Sofias familjs sommarhus i Stenåsa. Det var den 20e juni på midsommardagen. Det är en idylliskt men lite ensligt belägen plats vid havet på sydöstra Öland som är fantastiskt vacker.
Vi tog porträtten på stigen som leder ner mot havet. Det regnade lite om vartannat så vi fick en fantastiskt dramatisk himmel hela dagen.

Middag och fest hölls på Åmund vin och fruktgård i Kalmar som är fantastiskt fint.
Instagramtaggen för dagen var #sofiapeter2015. En egen instagramtagg kan jag verkligen rekommendera för alla brudpar som söker inspiration. Det kostar ju ingenting och det är tråkigt om gästernas bilder bara blir liggande i mobilen och slutligen försvinner när telefonen byts mot en nyare modell.

Fantastiskt trevligt hade vi hursomhelst. Sofia och Peter är verkligen superhärliga människor och jag är verkligen tacksam att de valde mig att föreviga deras dag.”


Mottagning Åmund Vin & Fruktgård / Mat Änglamat

Plats:

Växjö, Småland, Sverige