Sofie & Jens, Varberg

Sofie & Jens, Varberg

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: Marie Hidvi

Fotografen berättar:

”Sofie & Jens är två helt fantastiska människor, så omtänksamma och härliga att man blir helt varm i hjärtat! Den 7 Augusti stundade de bröllop mellan dessa två. Vi hade tidigare i sommar träffast på deras gård utanför Varberg och pratat, druckit mjölk från gården och sett ut våra favoritplatser inför fotograferingen. Och tro mig de fanns en hel del!! Många av dem sådan platser jag bara vågat drömma om. Som höballarna tex- når Jens såg mina stora drömmande ögon, sa han bara – Jag kan fixa en lyftkran! Åhh vilken lycka- när man som bröllopsfotograf bara har drömt om den där bilden i år!

När den stora dagen var här, fångade vi ögonblick som jag knappt trodde var möjligt- från första ögonkastet (och ja Jens, de kom en tår;)) Hela dagen var en känslostorm som jag tycker att man ser i bilderna från dagen. Och jag fick MIN bild. Stort tack finaste ni! Vigseln hölls i mysiga Sibbarps Kyrka, och sedan bar det av i häst och vagn till festlokalen, och där gick våra vägar skilda åt denna dag!

Efter bröllopet gick det ett bra tag innan vi kunde träffas och välja bilder tillsammans. Jens hade ju fullt upp med att skörda veten som vi hade fotat i,  men när vi träffades igen, så hade vi kvar samma känsla som vi hade den dagen. Lyckorus!”