Sophie & Emil, Kristianstad

Sophie & Emil, Kristianstad

Kategori: Riktiga Bröllop


Bröllopsfotograf: Mathilda – Sweet Colorful Photography

Fotografen berättar:

”Jag fick äran att vara med när Sophie och Emils drömbröllop gick av stapeln i somras och det blev en kvav, varm dag med ömsom tryckande värme och ömsom rädsla för att himlen skulle öppna sig ovanför våra huvuden. Som tur väl var slapp vi regnet så när som på någon enstaka sommarskur och det blev en fantastisk dag i kärlekens tecken.

Bröllopet hölls i liten skala med närmsta familjen och vännerna närvarande på ett rustikt och lantligt beläget gårdshotell utanför Kristianstad. På ängarna betade hästar, i hönshuset kacklade hönsen och den fantastiska trädgården där hotellet odlade sina blommor och grönsaker var otroligt vacker! Prunkande av grönska och färgkaskader. Så vildvuxen som om den vore en del i en saga. Ett intimt, personligt och lantligt rustikt bröllop.”

Inbjudningar Designade av Mathilda Månsson (Sweet Colourful Photography). Beställda av brudparet från Optimalprint.se / Bukett Interflora Fresh Kristianstad – Blomsterhandlare Mats-Ola Andersson / Brudens Klädsel En enkel, stilren klänning med öppen rygg och flätade detaljer  från YouMeFaschion.se / Brudgummens klädsel Lantlig och rustik elegans med skjorta, kostym, väst och hängslen från Ekbergs Man i Kristianstad / Ringar Parets ringar kommer från Guldsmed Sandgren i Kristianstad och var personligt utformade i vitguld med mycket tanke bakom den ingraverade texten. I förlovningsringen står det namn, datum och Paris (där paret förlovade sig). Och utanpå brudens vigselring står det”mitt ♥ och så en hjärtsymbol) är ditt” / Hår Bruden hade håret utsläppt och varsamt lockat i mjuka, romantiska lockar. En vacker, tunn krans av grovt snöre och tusenskönor prydde hjässan. Klipp & Kryll, Kristianstad / Smink Burden gjorde sin egen make up med hjälp av smink från Make Up Store i Kristianstad / Kyrka Paret hade en ljuvlig utomhusvigsel på Tomarps Gårdshotell / Mottagning Tomarps Gårdshotell i Ekestad, Kristianstad / Mat/Catering Tomarps Gårdhotell i Ekestad, Kristianstad / Tårta Tomarps Gårdhotell i Ekestad, Kristianstad / Bröllopsplanerare Brudparet planerade allting själva i samråd med familjemedlemmar /

Plats:

Kristianstad, Skåne, Sverige