Stephanie & Ben, Tyresö

Stephanie & Ben, Tyresö

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: Anette Bruzan Fine Art Photography

Fotografen berättar:

”Ben och Stephanie träffades när de båda gick på college i Bens hemstad i Minnesota, USA. Svensk sommar är romantiskt och vackra och de båda visste att det var där de ville ha sitt bröllop. Tyresö kyrka valdes då Stephanie växte upp i Tyresö och lekte ute vid kyrkan och slottet mycket när hon växte upp. Bröllopet var mindre med flera gäster influgna från USA för att fira med dem.För att hålla kostnaderna nere för bröllopet var mycket saker ”gör-det-själv” projekt. Blommorna, kortlådan, skorna, maten och dekorationerna var allt gjort av paret med hjälp från familj och vänner. Tyg användes som dukar på borden och blommorna gick i rosa och grönt som var fint med de gråa och silvriga dekorationerna. Klänningen var från allure och hade rest med från USA i brudens resväska.”

Brudens klädsel Bröllopsklänning: Allure / Hår Privat / Smink Privat / Kyrka Tyresö Kyrka / Mat Hemlagat / Tårta Hemlagat

Plats:

Tyresö, Södermanland, Sverige

En kommentar

  1. Sanna skriver:

    Vilket underbart vackert bröllop och vad roligt att läsa att detta ändå relativt sätt var ett budgetbröllop där brudparet gjort mycket själv!! Av bilderna kan man ju tro att det va en super budget. så härligt att se att det går att hålla kostnaderna nere men ändå ha ett bröllop som är såååå fint!

Lämna en kommentar