Therese & Leif, Halmstad

Therese & Leif, Halmstad

Kategori: Riktiga Bröllop

Bröllopsfotograf: Linn Hansson

Bruden Therese berättar:

”Att planera bröllop är väldigt speciellt och spännande. Att få gifta sig är magiskt! När jag (och min man) började planera inför vår stora dag så hade jag en del saker klart för mig och när det gällde dessa fick inga korrigeringar ske- trodde jag! I slutändan visade det sig att jag hade lämnat alla mina ursprungliga idéer och istället fyllt på med ny inspiration som jag hämtat från alla möjliga olika platser. Jag har själv aldrig trott att jag skulle bli en bridezilla, men att jag skulle vara så förvånansvärt lugn, när vi vid två tillfällen körde in i vad som kan liknas vid stora isberg trodde jag däremot aldrig. När man planerar inför något så stort som ett bröllop, oavsett om det är ett lite mindre eller ett större bröllop, så kan man nästan alltid räkna med att saker man inte förväntat sig sker. Det är ingenting att få panik för, allting löser sig!  Jag var helt fokuserad på att jag ville ordna en rolig fest för alla gäster och glömde helt bort vem dagen främst skulle handla om. Just det, mig och min man- brudparet. Som tur var hade vi de bästa gästerna som såg till att påminna oss om detta! 

När den stora dagen väl är kommen ska ni njuta av allt som sker. Det är många intryck och mycket känslor i rullning. Lita på de personer som ni fördelat ut uppgifter till, ni har ju själva handplockat dessa personer av en anledning. Se till att bara glädjas av varandra och alla de gäster som kommit för att fira tillsmmans med er. Mina tips till er blivande brudpar är alltså följande:

* planera väl men glöm inte bort att ha kul. Skulle ni stöta på hinder så löser ni det också!
* Våga berätta hur ni vill ha det och håll fast vid det, det är er dag alltså ert beslut!
* Var inte för generösa med o.s.a-datumet. Många gäster väljer ändå att vänta till absolut sista anmälningsdagen.

Vår dag var helt fantastisk, t.o.m bättre än förväntat! I Skåne ösregnade det, i Köpenhamn var det stora översvämningar och runt om oss åskade det, men i Halmstad sken solen! Det var väldigt kvavt den dagen men regnet höll sig borta. Kanske hjälpte det att jag dagen innan dansade ”solskensdansen”? Var noga med vem ni anlitar på er stora dag. Ni ska känna er helt nöjda med alla som är inblandade, alltifrån mat till fotograf, frisör och band ska kännas hundra procent rätt!  Fotografen var med oss hela dagen- från vigsel till bröllopsdansen vilket vi tyckte var väldigt bra. På så sätt får man ju många fler bilder och slipper tänka på kamera själv och behöver inte heller vara lika beroende av att få gästerna att skicka in bilder i efterhand, även om det såklart också är kul att se dessa! Vi tycker även att underhållningen är viktig och är därför väldigt nöjda med att vi lyckades få bandet Shame att spela på vårt bröllop. Det kunde inte bli bättre! När de sista gästerna lämnade vid 3 på natten var det ett mycket nöjt och lyckligt par som insåg att det faktiskt just bara har börjat! Vi tackar alla de personer som i någon form varit involverade i vårt bröllop. Ni har alla gett oss en oförglömlig dag! ”

Inbjudning Egen design / Brudens klädsel Brudklänning: Alicia Eklöw Sweden / Brudgummens klädsel Mässdräkt / Ringar Schalins ringar Sweden / Hår Lizette Söderberg, Salong Per o Nilla i Ystad / Smink Lizette Söderberg / Kyrka Vapnö kyrka / Mottagning Konvaljmässen FMTS / Mat Konvaljmässen / Tårta Konvaljmässen / Underhållning Shame Sweden

Plats:

Halmstad, Halland, Sverige

5 Kommentarer

 1. Maja skriver:

  Vilken vacker brud!!!

 2. Karin skriver:

  Mycket vackra bilder måste jag säga.

  Jag har en fråga till brudparet, går den äldre bilen ni åkte med att boka?

 3. Therese skriver:

  Hej Karin! Va kul att folk gillar våra bilder! Ja bilen går att boka. Om du vill kan jag återkomma med kontaktuppgifter/ Therese

 4. Sanna skriver:

  Vilken fin och härligt beskrivande text, Therese!! Ni verkar ha haft en fantastisk dag och vilka vackra bilder. Hoppas livet som gifta är lika underbart som ni tänkt er!

 5. Ulrika skriver:

  Hej!

  Har också funderingar på att anlita Shame till vår bröllopsfest.
  Har aldrig hört dom live men ni var nöjda?
  Musik som passar alla?

  Mvh Ulrika

Lämna en kommentar